Facebook hesabınızla EmlakYatirimRehberi.com’a giriş yapabilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz (kullanıcı adı, e-posta adresi ve doğum tarihi) hesabınızın yaratılması için Facebook tarafından kullanılacaktır.

Facebook ile giriş yapın

Güncel kalın

E-posta adresinizi giriniz

E-posta adresiniz üçüncü kişiler ile paylaşılmayacaktır. İstediğiniz zaman ayrılabilirsiniz.

Gayrimenkul sektöründeki objektif rehberiniz. Üye ol

Fuarlar

MAPIC’te Türk firmalarının çıkarması

Güncellenme: 2014-11-21 Kategori: Fuarlar

default

MAPIC 2014, 19 Kasım’daki açılışından itibaren yoğun ilgi görüyor.

Fransa’nın Cannes şehrinde 19-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın en büyük perakende-gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen ve Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC’e toplamda 67 ülkeden 8 bin 500 kişinin katılımı bekleniyor.

Türkiye’den katılan firmalar için resmi açılışını Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un yaptığı MAPIC 2014’te Türk markaları 100’e yakın randevuyla uluslararası yatırımcıyla buluşmaya başladı. Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, 19 Kasım Çarşamba akşamı gerçekleştirdikleri organizasyonda Türk markaların uluslararası açılımı için gerçekleştirdikleri çalışmalara dikkat çekti. Türkiye’nin her geçen yıl çok daha iyi temsil edildiği MAPIC’te “Turkish Brands”çatısı altında yer alan 8 firmaya özel organize ettikleri toplantının altını çizen Aközer, Bernardo, Çilek, Penti Damat Tween, Esse, Gönül Kahvesi ve Kiğılı için uluslararası master franchise ve AVM yatırımcılarından 100’e yakın randevu aldıklarını açıkladı. Türk markalarının kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için seminer salonunu organize ederek, uluslararası yatırımcılarla buluşma sağladıklarını belirten Aközer, ayrıca seminer salonunda Polonya, Rusya ve İngiltere’nin de aralarında bulunduğu pek çok ülkeden alışveriş merkezleri dernek yöneticilerinin de kendi ülkeleriyle ilgili gelişmeleri Türk yatırımcılarla paylaştığını söyledi. Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un da konuşma yaptığı organizasyonda Cantimur, Türk markalarının yurtdışındaki her türlü yatırım ve tanıtım faaliyetlerine hükümet olarak destek ve teşvik vereceklerinin altını çizdi.