Facebook hesabınızla EmlakYatirimRehberi.com’a giriş yapabilirsiniz.

Kişisel bilgileriniz (kullanıcı adı, e-posta adresi ve doğum tarihi) hesabınızın yaratılması için Facebook tarafından kullanılacaktır.

Facebook ile giriş yapın

Güncel kalın

E-posta adresinizi giriniz

E-posta adresiniz üçüncü kişiler ile paylaşılmayacaktır. İstediğiniz zaman ayrılabilirsiniz.

Gayrimenkul sektöründeki objektif rehberiniz. Üye ol

Haberler

“2015 ve 2016 Yılı İnşaat Sektörü İçin Verimli Geçecek”

Güncellenme: 2014-12-25 Kategori: Haberler

default

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2015 yılında hayata geçirecekleri yeni projelere ilişkin açıklama yaptı.

Hamit Demir, Demir İnşaat olarak gelecek yıllardaki hedeflerinin “büyüme” başlığı altında toplanabileceğini belirterek, “2015 yılında İstanbul dışında geliştireceğimiz projelerle büyüyerek yolumuza devam edeceğiz. İzmir’de 2, İstanbul’da 2 olmak üzere toplam 4 yeni projeyle 2015 yılına girmeyi hedefliyoruz. Bunların dışında yine ufak çaplı birçok projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

“2015 ve 2016 yılının ülkemiz ve inşaat sektörü için çok verimli geçeceğine inanıyorum” diyen Demir, 2015, 2016 ve 2017’de hayata geçmesi planlanan 3. Köprü ve 3. Havalimanı projeleriyle birlikte konut sektöründe hareketli günler olacağını ifade etti. Demir, şöyle devam etti: “Diğer taraftan 2015 ve 2016 yıllarında Türkiye’de siyasetin de istikrarlı bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Siyasetteki istikrar böyle devam ettiği sürece Türk ekonomisine de olumlu yönde yansıyacaktır. Gayrimenkul sektöründe geçmiş yıllarda hayata geçirilen kanunlar, iyi kötü demeden proje geliştiren tüm müteahhit firmalarını kapsıyordu. 2015’te ve ilerleyen yıllarda işini düzgün yapan ve yapmayan firmaları ayrıştıracak kanunların hayata geçirilmesini temenni ediyorum.”